14.610 aficionats tindran el seu abonament gratis per haver assistit a tots els partits disputats en el Ciutat

1- CONTINUEM PREMIANT LA FIDELITAT

  • Abonament Adult/Juvenil : Si s'assistix a 19 partits de Lliga de la temporada 19/20, i posseïx almenys una acció abans del 30 d'agost (el club certificarà el llistat d'accionista a eixa data), es beneficiarà d'un 60% en el preu de l'abonament de la temporada 20/21 sempre que el Levante UD mantinga la categoria i la renovació siga en la mateixa zona.

  • Abonament Infantil : Si s'assistix a 15 o més partits de Lliga de la temporada 19/20, es beneficiarà d'un 60% en el preu de l'abonament de la temporada 20/21 sempre que el Levante UD mantinga la categoria i la renovació siga en la mateixa zona. A diferència de l'abonament adult, per a l'abonament infantil NO CAL SER ACCIONISTA.

2- Es mantenen els preus de la temporada 2018/2019 tant en les renovacions com en les altes.

3- El descompte per als accionistes adults és de 60EUR sobre el preu del no accionista.

4- El descompte per als accionistes infantils és del 50% sobre el preu del no accionista.

5- Mantenim l'Abonament Juvenil amb preus reduïts.

6- Els usuaris de l'APP Granota Fan Club disposaran de l'Abonament Digital per a accedir a l'estadi des de l'aplicació sense necessitat de l'abonament físic. No et perdes els avantatges de l'ús de l'aplicació!

7- RESISTANCE PACK 2019/2020

  • Gratuït per a renovacions de pagament i altes noves.

  • Preu especial de 10EUR per a renovacions gratuïtes per assistència. La compra és voluntària.

  • Inclou bandera i clauer commemoratius del 110 aniversari.
El període de renovació i altes noves en la nova campanya d'abonaments comença el 17 de juny.

En esta web, https://abonos.levanteud.com, també podràs trobar tota la informació que necessites saber per a la renovació de l'abonament o nova alta.

PREUS

Els abonats adults i juvenils de la temporada 18-19, que hagen presenciat els 19 partits de la Lliga en el Ciutat de València, tenen l'ABONAMENT GRATIS per a la campanya 19-20, excepte LLOTJA VIP I LLOTJA EXECUTIVE.

Els abonats infantils de la temporada 18-19, que hagen presenciat els 15 o més partits de la Lliga en el Ciutat de València, tenen l'ABONAMENT GRATIS per a la campanya 19-20, excepte LLOTJA VIP I LLOTJA EXECUTIVE.

Recordem que la promoció només és vàlida per al mateix tipus de localitat de la temporada 18-19. No s'admetran canvis de zona inclús pagant la diferència. Només s'admetran canvis a zones amb un import inferior.


L'abonament inclou tots els partits de Lliga i de Copa del Rei que es disputen en l'estadi Ciutat de València, així com als partits del Levante UD Femení i tots els partits que disputen els equips de les Categories Inferiors en la Ciutat Esportiva.

INCIDÈNCIES AMB L'ASSISTÈNCIA AL CIUTAT DE VALÈNCIA

En relació amb els beneficis que el club concedix per l'assistència a tots els partits, el club publicarà en https://abonos.levanteud.com/mi_abono, en un màxim de 72 hores després de la finalització del partit disputat en el Ciutat de València, el control d'assistència, podent així l'abonat verificar l'assistència o absència al dit partit. El termini perquè l'abonat puga realitzar qualsevol reclamació que considerara pertinent amb vista a eventuals incidències que pogueren sorgir amb motiu de l'assistència als partits, serà de DEU dies naturals des de la seua celebració, de tal manera que, transcorregut el dit termini, no serà atesa cap reclamació. La presentació de la reclamació per l'abonat en l'indicat termini no implica que la mateixa haja de ser necessàriament atesa pel club, perquè la dita decisió es la reserva el Levante UD SAD, en funció de les circumstàncies de la incidencia.

ABONAMENT INFANTIL

Esta campanya es manté l'ABONAMENT INFANTIL. Es podran beneficiar d'este descompte tots els nascuts entre l'1 de gener de 2005 fins al 31 de desembre del 2014.

Imprescindible presentar DNI en vigor o passaport en vigor o llibre de familia.

ABONAMENT JUVENIL

Esta campanya es manté l'ABONAMENT JUVENIL. Es podran beneficiar d'este descompte tots els nascuts entre l'1 de gener de 2001 fins al 31 de desembre del 2004.

Consultar preu en les taules superiors.

Imprescindible presentar DNI en vigor.

FINANÇAMENT

L'abonament es podrà finançar entre tres i nou mesos amb CAIXA POPULAR.
La gestió per a finançar l'abonament amb CAIXA POPULAR només es podrà realitzar en els punts de renovació en l'estadi Ciutat de València.
*Oferta financera de CAIXA POPULAR i subjecta a la seua autorització.

Exemple1:
Abonament de 300 EUR a 9 mesos. TIN 0% TAE 10,35%. 4% comissió d'obertura a pagar en la primera quota. Primera quota 45,33 EUR (33,33 EUR quota + 12 EUR comissió d'obertura), resta de quotes: 33,33 EUR, última quota 33,36 EUR. Total degut 312 EUR.
Exemple2:
Abonament de 300 EUR a 6 mesos. TIN 0% TAE 11,05%. 3% comissió d'obertura a pagar en la primera quota. Primera quota 59 EUR (50 EUR quota + 9 EUR comissió d'obertura), resta de quotes: 50 EUR, última quota 50 EUR. Total degut 309 EUR.
Exemple3:
Abonament de 300 EUR a 3 mesos. TIN 0% TAE 12,91%. 2% comissió d'obertura a pagar en la primera quota. Primera quota 106 EUR (100 EUR quota + 6 EUR comissió d'obertura), resta de quotes: 100 EUR, última quota 100 EUR. Total degut 306 EUR.

La documentació a aportar: Document identificatiu en vigor, justificant bancari (ha de ser titular del compte) i IRPF (autònoms), nòmina o justificant de la pensió.

ACCIONISTES

Els accionistes del Levante UD continuaran gaudint d'un preu especial en els abonaments. Recordem que per a poder adquirir el passe a preu d'accionista caldrà ser titular de almenys QUATRE accions.

GRANOTA FAN CLUB

Els membres del Granota Fan Club podran renovar el seu abonament a través de l'aplicació. Per a això, rebran un missatge que els indicarà tot el procediment (només renovació sense finançament).

Descarrega't l'aplicació per a gaudir dels seus nombrosos avantatges.

RENOVACIÓ ONLINE

Els abonats que així ho desitgen també podran renovar el seu abonament a través d'esta mateixa pàgina (només renovació sense finançament).

La renovació online podrà realitzar-se des del 17 de juny a les 10:00 hores. Li recordem que té la seua localitat bloquejada fins al 13 de juliol.

DATES DE VENDA D'ABONAMENTS

  • Del 17 de juny al 13 de juliol: Renovacions i noves altes. Durant este període es mantindran les localitats de tots els abonats de la temporada 18-19.

  • El dia 15 de juliol: S'hauran alliberat els seients dels abonats de la 18-19 que no hagen adquirit la seua localitat fins a eixe moment. Els abonats de la temporada 19-20 podran canviar la localitat.

  • A partir del 16 de juliol: Es podran continuar realitzant renovacions i noves altes.

HORARIS

Els abonaments estaran a la venda en la llotja VIP de l'estadi Ciutat de València (accés per porta d'oficines) en el següent horari:

  • De dilluns a divendres de 9 a 20 h

  • Dissabtes de 10 a 14 h